In september opnieuw cursus 3D-ontwerpen met Blender

De 1e cursus Blender is een succes. De 11 deelnemers, van leerling tot tandarts, volgen met plezier de cursus en de eerste complexe voorwerpen zijn al in 3D getekend. Na de zomerstop wordt deze cursus afgemaakt.

Inmiddels zijn er al enkele aanmeldingen binnen voor de 2e cursus die begin september begint. Heb je interesse meldt je dan vrijblijvend aan via ons contactformulier. We bepalen dan samen welke avond het beste uitkomt. De prijzen zijn hetzelfde gebleven, slechts 165,-€ (en 95,-€ voor studenten).


docent Bram de Vries

Het cursus materiaal bestaat uit een online cursus met uitleg via tekst, plaatjes EN filmpjes. Eerst krijg je klassikaal een demo van de docent Bram de Vries waarna je in je eigen tempo de filmpjes van een paar minuten bekijkt en de opdracht probeert na te doen. De docent loopt rond om vragen te beantwoorden en waar nodig tips te geven. Tussen de lessen door kun je ook online doorwerken en met je mede studenten in contact staan via het forum. Verder vindt je online veel links naar tutorial sites en zoekhulp bij specifieke wensen.

Vooraf aan elke cursus bestaat de mogelijkheid in het FabLab te eten zodat de cursisten elkaar desgewenst beter leren kennen. Nuttig en gezellig.

Creative Commons Licentie
Deze website is gelicenseerd onder een Creative Commons 3.0 Licentie | Design by Dumont