Makerfaire Rome groot succes

We zijn terug van 4 hectische dagen op de makerfaire Rome.

Eerst de stand opbouwen, kennismaken met 16 andere FabLabs uit met name Italie (en hun prachtige projecten) en de conferentie deels volgen.

Daarna een dag lang duizenden leerlingen van lagere tot middelbare scholen die zeer leergierig waren.

Tussendoor om de beurt snel langs de honderden bijzondere Makers van over de hele wereld. Onmogelijk om ze allemaal goed te bekijken, laat staan te spreken!

En als we al dachten dat dat druk was, daarna 2 dagen lang ruim 30.000 enthousiaste Italianen die maar vragen bleven stellen over nieuwe printmaterialen en Doodle3D. Met name Nutella 3D-printen bleek erg populair te zijn.

Het was de 1e keer dat de Wifi box van Doodle3D op een beurs getoond werd en hij deed het goed, slechts 1 bug die hopelijk snel opgelost is.

Maar DE primeur voor ons was natuurlijk de lancering van onze eigen opvouwbare 3D-printer By Flow! Met name de verwisselbare printkop waarmee bijzondere materialen als porselein, biorubber en chocolade te printen zijn werd zeer gewaardeerd.

Ook leuk om te zien dat we vermeld zijn op dit blog van MAKE magazine, notabene in een Tweet van de big boss Dale Dougherty.


 

Creative Commons Licentie
Deze website is gelicenseerd onder een Creative Commons 3.0 Licentie | Design by Dumont