Lots of media attention for ByFlow printing food during 3D printshow Paris

Het was een hele eer om in het Louvre, op 100m afstand van le Pyramide, een demonstratie 3D-foodprinting te mogen geven. In London hadden we dat voor het eerst gedaan tijdens de 3D-printshow. Nu hebben we het grootser aangepakt door de samenwerking met Michelin chef Wouter van Laarhoven en fooddesigner Marijn Roovers van NXT-level. Vooraf hebben we uitgebreid getest om op tijd een fraai gedekte tafel vol 3D-geprint voedsel klaar te hebben, mooi om te zien en erggg lekker!

Toen we aan kwamen wisten we niet wat we zagen, we hadden de grootste stand van allemaal, groter dan Ultimaker, Makerbot etc. Snel hebben we de tafel gedekt, de keuken ingericht en de apparatuur getest.

De volgende ochtend vroeg kwamen Wouter en Marijn erbij en was het flink buffelen om alle hapjes klaar te maken, uit te delen aan bezoekers en ze te woord te staan. Tot onze verbazing hebben we de eerste dag continue de pers te woord moeten staan, alle nationale TV- en radiozenders, kranten, blogs etc. Duidelijk was dat Frankrijk veel belangstelling heeft voor voedsel.

 

TV1 3Dprintshow Paris from FabLab Maastricht on Vimeo.