3/7 demo bij Spark Tech Lab Weert, “3D en de toekomst van mijn bedrijf”

03/07/2014 16:00
03/07/2014 20:00

HET BELANG VAN EEN HOOGWAARDIGE MAAKINDUSTRIE IN RELATIE TOT 3D-PRINTEN
Op donderdag 3 juli organiseren Innovatiehuis MKB Keyport 2020, Make Tech Platform, CITAVERDE College, United Brains en Kamer van Koophandel een themabijeenkomst over 3D printen onder het motto “3D en de toekomst van mijn bedrijf”.
De opmars van 3D-printtechnieken in metaal, kunststof, food, zorg en welzijn zal u niet zijn ontgaan. Het printen van medicijnen en voedsel op maat, prototypes en kleine oplages van allerlei toepassingen in metaal of kunststof en, recentelijk nog in het nieuws, het 3D-Printen van complete woningen... Alles kan, maar de vraag is: wat betekent het voor de toekomst van mijn bedrijf?

Hoofdonderwerpen zijn naast State of the Art, het ontwikkelen van een Businessmodel, Technologie en Design, Succesful Business Models for 3D printing. Deze onderwerpen worden gepresenteerd door ondernemers, ontwikkelaars en kennisinstellingen.

Het themabijeenkomst vindt plaats op donderdag 3 juli 2014 in het Spark Tech Lab Weert , Molenveldstraat 153 , Weert.
AANMELDEN VOOR HET THEMA BIJEENKOMST De toegang is GRATIS, maar u wordt verzocht zich vooraf aan te melden via bijgaande link. We hebben maximaal 80 plaatsen en vol is vol. U kunt zich voor 27 juni aanmelden via www.innovatiehuismkb.nl

Rik Theunissen is namens FabLab Maastricht aanwezig om de research naar nieuwe printmaterialen toe te lichten a.h.v. enkele producten. Vrijdag 20 juni is als vervolg daarop het researchcentrum AMMEC geopend te Chemelot. Een samenwerking tussen Maastricht University, Zuyd, LIOF, Chemelot campus en FabLab Maastricht. De eerste projecten lopen al.
In ontwikkeling zijn een expertise center voor 3D-foodprinting (Venlo) en 3D-bioprinting (Maastricht) die najaar 2014 geopend worden ism partners.

Deze middag is ook een mooie kans om het nieuwe Spark Tech Lab te leren kennen, een initiatief van Continium.

Creative Commons Licentie
Deze website is gelicenseerd onder een Creative Commons 3.0 Licentie | Design by Dumont