31/5 Basiscursus 3D-printen

31/05/2014 13:00
31/05/2014 16:30

FabLab Maastricht is gespecialiseerd in betaalbaar 3D-printen. We hebben 8 verschillende 3D-printers en nog vele andere printers gereviewd en kunnen dus goed laten zien wat de verschillen zijn en welke printer geschikt is voor een bepaalde taak.

We werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe 3D-printers zoals de ByFlow, de keramiekprinter, de biorubberprinter, de chocoladeprinter, de printer met granulaat extruder (korrels plastic) etc.

Doordat we een zeer brede doelgroep trekken hebben we sinds onze start december 2010 ruime ervaring gekregen. Die kennis dragen we graag op u over.

Hier vindt u meer info omtrent deze basiscursus 3D-printen.

Tijd: 13.00 - 16.30u

Kosten95,-€ p.p. incl. BTW, materialen en koffie / thee / fris met vlaai.
Parkeren voor de deur (1,-€ per dag)
Scholieren / studenten 50,-€.

U kunt 25,-€ korting ontvangen als u zich met meerdere personen tegelijk aanmeldt. Om van de korting gebruik te maken dient u elke cursist apart aan te melden en voor uw naam een gemeenschappelijke vermelding te vernoemen. Bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, familienaam of de naam van de organisator. Dit zou dan bijvoorbeeld "FabLab; Jan Janssen" kunnen zijn.

Zie hier een verslag over een vorige keer. De tips voor verbetering hebben we eerder al meegenomen, zo duurt het nu 3 uur.
Na afloop is er nog gelegenheid voor nader met elkaar kennis maken bij een drankje.

Indien u dit wilt combineren met een weekendje Maastricht hebben we tips voor overnachten.

Signups closed for this Event

Creative Commons Licentie
Deze website is gelicenseerd onder een Creative Commons 3.0 Licentie | Design by Dumont