25/4 Introductie cursus 3D-printen, Maastricht, Limburg

25/04/2015 13:00

Leer in 1 dagdeel de basis van 3dprinten en combineer het met een bezoek aan het bourgondische Maastricht. Ook leuk voor uw partner. Parkeren is slechts 1,-E en we geven u tips voor betaalbaar dineren of overnachten.

FabLab Maastricht is gespecialiseerd in betaalbaar 3D-printen. Zij hebben 8 verschillende 3D-printers in gebruik en nog vele andere printers gereviewd en kunnen dus goed laten zien wat de verschillen zijn en welke printer geschikt is voor een bepaalde taak.

Ze werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe 3D-printers zoals de opvouwbare ByFlow, de keramiekprinter, de biorubberprinter, de voedselprinter, de chocoladeprinter, de printer met granulaat extruder (korrels plastic) etc.

Doordat ze een zeer brede doelgroep trekken hebben ze sinds de start in december 2010 ruime ervaring gekregen. Die kennis dragen ze graag op u over.

Programma: Hier vindt u meer info omtrent deze basiscursus 3D-printen.

Tijd: 13.00 - 16.00u

Locatie: FabLab Maastricht, parkeren voor de deur (1,-E per dag), OV stopt 200m van de deur

Kosten75,-€ p.p. incl. BTW, materialen en koffie / thee / fris met vlaai.
Parkeren voor de deur (slechts 1,-€ per dag, leuk om 's ochtends te combineren met verkenning Maastricht)
Scholieren / studenten 50,-€.

Inschrijving via het formulier hieronder. U ontvangt een factuur, na betaling bent u definitief ingeschreven.

U kunt 25,-€ korting ontvangen als u zich met meerdere personen tegelijk aanmeldt. De korting is dan van toepassing op alle deelnemers na de eerste. Om van de korting gebruik te maken dient u per mail te melden dat u als groep deelneemt aan de cursus.

Indien u deze cursus wilt combineren met de aanschaf van een 3Dprinter geven we u 25,-€ korting bij de combinatie met deze cursus of bij een cursus 1:1. Wij leveren diverse merken 3Dprinters, desgewenst met een servicekaart van 5 of 10u zodat u altijd uw vragen snel beantwoord krijgt zonder administratieve rompslomp. Een goede plugandplay 3D-printer leveren we al vanaf 687,50 incl BTW.

Indien u dit wilt combineren met een weekendje Maastricht hebben we tips voor overnachten.

De cursus wordt gegeven door 3D Innovation Center, voortgekomen uit en partner van FabLab Maastricht.

Signups closed for this Event

Creative Commons Licentie
Deze website is gelicenseerd onder een Creative Commons 3.0 Licentie | Design by Dumont