24/4 lezing bij MakeTech Platform Maas en Roer

24/04/2014 16:00
24/04/2014 18:00

In navolging van het al enkele jaren bestaande MakeTech Platform Hoge Dunk, gaat het MakeTech Platform Maas en Roer de krachten bundelen van de maakindustrie in de gemeentes Roermond, Roerdalen, Maasgouw en Echt-Susteren. Afgelopen vrijdag 21 maart 2014 is de Stichting MakeTech Platform Maas en Roer officieel opgericht. De website komt binnenkort in de lucht.

Het platform beoogt een samenwerkingsverband te zijn voor- en door ondernemers in de maakindustrie. Het wil actief werken aan het imago van de technische maakindustrie en het enthousiasmeren van jong talent, samenwerking tussen maakbedrijven en tussen maakbedrijven en de overheid en kennisinstellingen.

Aan deze doelstellingen wordt gewerkt door het organiseren van ledenbijeenkomsten en kleinschalige vormen van samenwerking. De eerste bijeenkomst voor leden en geïnteresseerde ondernemers is gepland voor 24 april, 16.00 uur.

Frits Hoff zal hier namens het FabLab Maastricht een lezing geven over de kansen en bedreigingen van digital & personal fabrication. En laten zien dat 3D-printen over enkele jaren al weer passe kan zijn.

Creative Commons Licentie
Deze website is gelicenseerd onder een Creative Commons 3.0 Licentie | Design by Dumont