Basiscursus Lasersnijden

Een activiteit die bij veel FabLabs erg populair is. In deze cursus, die gegeven gaat worden in kleine groepen, zult u leren hoe u van ontwerp tot product met de lasersnijder kunt werken.

Tevens zullen we bij deze cursus de verschillende mogelijkheden laten zien. Dit doen we door middel van demonstraties met betrekking tot materialen en functies, maar we hebben ook een showcase waarin verschillende voorwerpen staan die reeds gemaakt zijn met onze lasersnijder, zodat u een duidelijk beeld kan vormen wat wel en wat niet mogelijk is.

Nadat we de mogelijkheden hebben laten zien van de lasersnijder zullen we u het een en ander bijleren om uw modellen uit Inkscape, Adobe Illustrator of een 3D tekenprogramma om te zetten in een optimaal ontwerp voor onze lasersnijder.

Aan het einde van de cursus geven we u nog de gelegenheid om uw eigen (kleine) ontwerp uit te snijden op onze lasersnijder zodat u in praktijk kan toepassen hoe u de lasersnijder moet bedienen en hiermee veilig kan werken.

De kosten voor onze cursus zijn 95,-E per persoon. Hierbij is koffie/thee met vlaai inbegrepen en het materiaal dat u nodig heeft voor uw eigen (kleine) ontwerp. De cursus wordt gegeven als er minimaal 5 aanmeldingen zijn (maximaal 10).

Studenten krijgen 50% korting.

Groepen kunnen in overleg een op maat gemaakte cursus aanvragen via ons contactformulier. 

Eerstvolgende cursusdag: 17 mei 2014

 

Creative Commons Licentie
Deze website is gelicenseerd onder een Creative Commons 3.0 Licentie | Design by Dumont