3,4 en 5mrt demo en presentatie tijdens RapidPro 2015

03/03/2015 09:30
05/03/2015 17:00

Ook dit jaar geven we demo's en een presentatie tijdens RapidPro@Home. Gratis toegang!

RapidPro 2015: alles op het gebied van Rapid Prototyping, Rapid Production, Rapid Product Development en de mogelijkheden van 3D printen voor thuistoepassingen onder één dak.
Op 3,4 en 5 maart vindt de 5e editie van RapidPro plaats in NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven (bij Eindhoven) plaats.

Deze vakbeurs met congres is in korte tijd uitgegroeid tot hét evenement rondom 3D technologieën van de Benelux. Dat de technieken zoals 3D printen, rapid prototyping, additive manufacturing een steeds belangrijkere plaats in de maakindustrie en in de consumentenmarkt innemen, blijkt uit alle deel-activiteiten die rondom dit vakgebied plaatsvinden.

mobiel FabLab op RapidPro, naast de andere 5 FabLabs

RapidPro brengt dit alles, en nog veel meer bij elkaar onder één dak.

Op RapidPro vindt u:

     De belangrijkste aanbieders van 3D printing machines, scanners, meetapparatuur en software voor zowel de industrie als voor de home professionals
     Vooraanstaande dienstverleners in de hele keten van prototyping, mass customization, low volume manufacturing en productontwikkeling
     Congres met sprekers uit binnen- en buitenland met business cases en overzichtsverhalen uit vakgebieden als architectuur, medische en dentaal industrie,  machinebouw, kunst en design etc.
    “hands on”, demonstraties en lezingen speciaal voor de thuistoepassingen

Laat u verrassen en informeren wat deze technieken voor u kunnen betekenen en kom naar RapidPro 2015. De toegang is gratis na online inschrijving!

Creative Commons Licentie
Deze website is gelicenseerd onder een Creative Commons 3.0 Licentie | Design by Dumont